Efterårsferie...

Suuuuuper timing – not!

Du bliver, hvad du spiser. Så her er et billede af mig!

Du bliver, hvad du spiser. Så her er et billede af mig!

Host snøft, skrante skrante…
Jeg har ét ord til den influenza-agtige belægning, der har overmandet alle mine 166 centimeter = SKRID!
Jeg har seriøst hverken tid eller lyst til det her sygdomspjat. Jeg har faggertalt en fest, der skal arrangeres og et job der skal passes!
Jeg har en stemme, der vil gøre Bonnie Tyler grøn af misundelse og jeg tror familien nyder, at det kun er hvert 2. ord jeg siger, som der rent faktisk er lyd på..

Det er selvfølgelig aldrig belejligt, når sygdom melder sin ankomst, men lige præcis nu, må der næsten falde en præmie for værst timing!
Jeg har et ukendt antal excel-ark, der tilsammen udgør total plan for en fest vi snart skal holde, og der er uforholdsmæssigt mange tomme rubrikker, der mangler et hak for “done”.

Desuden er det da træls at spendere sine sidste 1½ dags ferie på at være syg…
Nå – når det så er sagt, så findes der jo værre ting at komme ud for, det fylder bare i min lille virkelighed i disse dage..

Jeg har således taget alle de velmenende råd til mig om, hvordan jeg hurtigt skal komme på benene, og har derfor lagt mig i en marinade af ingefær/hvidløg, dampet mig i kamillethe og snart sniffet mig igennem 1½ liter næsespray.
Jeg.Skal.Være.Rask.Til.På.Lørdag.

Jeg har fået læst lidt i bøger, set nogle romantiske komedier, sovet, spist og surfet nettet tyndt. Blandt andet læste jeg 2 blogindlæg HER og del 2 HER , de handler om den tid vi bruger på de sociale medier og på teknologi generelt. RET interessesant.
Sabrina Simonsen, der er blevet interviewet, er “tilfældigvis” også min kære fætters kæreste, og hun har noget på hjerte og med nogle argumenter, der er svære at stå imod.
Jeg er i dén grad blevet inspireret, og må sande, at jeg kan nikke genkendende til at teknologien i nogen grad kan dræbe kreativiteten, hvis den får lov at tage over.

Se i øvrigt dette lille eksperiment, det handler om øjenkontakt og er ret spændende 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie...