Blog-comeback!

Sanne 60 år

ss

Foto: Elona Sjøgren

Sanne Salomonsen.
Damen der har ageret soundtrack til hele mit liv. Lige fra barndomshjemmet med Sneakers til mine forældres 80’er fester og til hårbørstesang på pigeværelset, fællessang med pigerne inden byture i 90’erne – hun fylde simpelthen 60 år i dag.

Det dér drive hun altid har haft i sin stemme, fremtoning og energi, har været en vild kilde til inspiration, ikke bare musikalsk, men også sådan ovre i livet. Hun er jo en gammel hipie med stort H og hendes fred&kærlighed til alle kan man da simpelthen ikke være uenig i.

Derfor havde jeg også en stor trang til at forsvare hende, da hun netop havde spillet hendes “Sanne – Unplugged” koncert, som vores alle sammens Thomas Treo, musikjournalist fra Ekstra Bladet, så valgte at kritisere så usagligt, som man overhovedet kan.
sanne unHan gik så vidt som at kalde hende “Grauballedamen”.
Da P3 så havde et tema i et formiddagsprogram om anmeldere, blev Thomas Treo jo selvfølgelig bragt på banen. Han er dog lidt svær at kalde musikanmelder, da han sjældent forholder sig sådan rigtigt til produkt og musik, men snarere har travlt med at pille kunstnerne fra hinanden.
Jeg var derfor nødt til at ringe til programmet på P3, og fortælle, hvor træls det er, når man som musikelsker skal forholde sig til folk som Treo, der mener at vide og synes en masse om musik, men som er så ringe til rent faktisk at gøre det.
P3 værten spurgte om jeg var interesseret i en debat med Treo i programmet, da de så lige ville prøve at ringe ham op og høre, om han var klar til en sådan.
Det var han så ikke….
Måske var det godt, det kunne jo være, at jeg også var blevet en smule personlig!!!

Anyway, “Unplugged” pladen er også svinegod. Bum.
OG denne her – “Uden Dig” er simpelthen så fin…


STORT TILLYKKE SANNE!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog-comeback!