Loppemarkeder - hjææælp

Fredags top 10!

Det er fredag. Dét er lækkert. Dét skal fejres med en lille motivationsliste til moi over ting, jeg kunne rykke på, ændre,  ønske, bevare….

Det er listet som en top 10, men ligesom med yndlingssangere, kan jeg IKKE vælge/prioritere… Så de er i vilkårlig og ligeværdig rækkefølge.

  1. På med farver Fru Appehl, det sorte kluns skal (delvist) skiftes ud med noget med spræl i. Tag jer i agt, here comes Anne Marie Helger 2.0.
  2. Dans mere i stuen. S gør det allerede til Just Dance på Wii’en,  så jeg kunne jo pudse mine gamle danseskolemoves af og slutte mig til festen på stuegulvet 🙂
  3. Rydde op. Seriøst, I har læst meget om det her på bloggen, vi har stadig for mange ting, og jeg MÅ og skal gøre noget ved det nu.
  4. Læs flere bøger (færdige). Jeg er pt. i gang med 4. De er alle gode. Så nu er jeg gået i stå, fordi jeg ikke kan vælge, hvilken jeg skal læse færdig først.
  5. Stå tidligere op. Fordi jeg har et utroligt urealistisk forhold til tid på hverdagsmorgener..
  6. Spille mere musik. Selv. ikke på grammofonen.
  7. Flere dulleaftener med skønne damer.
  8. Mere læbestift i hverdagen.
  9. 2 vasketøjsdage. 5 IKKE-vasketøjsdage. Mine børn tror efterhånden, at jeg har en gevækst på hoften med samme form som en vasketøjskurv (den lave slags).
  10. Puds vinduer. Lidt oftere.

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppemarkeder - hjææælp