Fredags top 10!

Jeg har reddet mig…

 …en gedigen forkølelse, med feber on top of that.
Det.gør.mig.træt. Både i bogstaveligste forstand, men også fordi jeg hellere vil på arbejde og have min normale mængde energi til at gøre alt muligt!

Jeg brokker mig nu ikke, det er jeg nemlig lige blevet mindet om af Hella Joof, at det er noget skidt i længden. At brokke sig.
Næ, man skal hellere sætte handling bag end at brokke sig over noget. Og det er jeg SÅ enig i, omend jeg ikke kan se mig helt fri fra at brokke mig igen, på et tidspunkt, i et svagt øjeblik…

Det kunne eksempelvis være i en situation, hvor undertegnede lige fik for meget af spontan-men-distræt-teenager-glemmer-aftaler-og-bliver-irriteret-på-mig-fordi-jeg-tillader-mig-at-bemærke-det-og-bægeret-flyder-over-og-jeg…….brokker mig.
Det er jo symptombehanding, når de er bedst (værst)..
Det er jo faktisk her, jeg skulle foretage en kerneårsagsundersøgelse og komme sådan helt ind i problemet, der i øvrigt er fælles, og finde en løsning og handle på den sammen med ex. teenager i huset.

Jeg giver det sgu et skud. Eller to, hvis det nu ikke lykkes i første omgang.

Nå – men det med sygdom af virusart kan man jo i princippet godt brokke sig en lille smule over med, forstået på den måde, at jeg ikke kan gøre så meget andet, end at lade tiden arbejde for mig og vupti, så er den væk lige så hurtigt som den indtraf i tirsdags…
Alligevel har jeg hældt adskillige, hjemmelavede ingefærshots (ekstra stærke) i halsen for at se, om jeg ikke godt kunne booste mit helbred bare en lille, stor smule.

Vi går snart ind i den vildeste fødselsdagsmaraton her i familien, 4 fødselsdage på én uge.
Den yngste på vores matrikel fylder 8 år, og jeg skulle hilse og sige, at S har helt bestemte meninger om, hvordan det skal løbe af stabelen og hvad der skal serveres.
Det er nu rart med klare beskeder og tydelige ordrer 😉

Mere om fødselsdag og det næste og spændende afsnit i føljetonen om min sengeligskrævende forkølelse i morgen 😉

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags top 10!