Hvem bestemmer egentlig over de voksne?

Dagen før dagen

Smækre unge EyeQ

Smækre unge EyeQ

Jeg fatter det ikke. Eller måske nærmere, det er svært at forstå, at vores førstefødte i morgen fylder 15 år. FEMTEN ÅR!!!! Helt seriøst husker jeg tydeligt, hvordan jeg mokkede rundt på sofaen i stuen på Langelandsvej d.26.10.2001, efter et halvt døgn med veer. Aftenen før, på terminsdag, havde vi spist middag hos min mormor og morfar, og vi jokede om, at fødslen ville gå i gang midt i det hele. Det gjorde den ikke, men da vi kom hjem og gik i seng, sov jeg ikke mere end et par timer før de små veer stille og roligt kom snigende.
Jeg husker, at jeg så enormt meget Oprah dengang, og jeg brugte hele dagen i sofaen med tv og piv.
Svensken var i øveren med de hedengangne EyeQ – kan I huske dem fra Popstars?
De skulle have stor pladerelease i november og derefter på tour, så han arbejdede igennem.
Det var faktisk en anelse anstrengende at være højgravid, i total  ubalance hvad angår homoner og så vide, at ens mand brugte 10 timer om dagen med 4 sprøde kvindfolk, som aldrig havde født, men til gengæld havde byens strammeste maveskind, det havde jeg også, for a different reason.

Jeg kan godt grine lidt af det nu her 15 år efter, og heldigvis var de alle 4 søde og skønne piger, så jeg bliver næsten lidt flov over at tænke tilbage på, hvor meget jeg bandede dem langt væk hahaha..

Nå, pligten kalder på arbejdet og de sidste forberedelser til i morgen er næææææsten færdige.
Jeg håber, at resten af jeres onsdag bliver dejlig og måske krydret med en lille onsdagssnegl 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem bestemmer egentlig over de voksne?