Vi skal fejre, hvad fejres kan!

En stribe og noget sukker

Lånt fra Politiken af Maren Uthaug

Jeg fik denne stribe tilsendt i dag, og jeg må sige, at den er the story of my life. Og så skal det siges, at jeg det er helt og aldeles okay jf. weekendens blogindlæg .
Jeg fik krammet i går, og spist kage. En hel del af begge dele. Så i dag er jeg mæt, men kun af kagen, jeg bliver aldrig sådan helt krammemæt.
Det passer ret godt, at jeg er kagemæt, for i dag (ja nu skriver jeg det, og håber ikke jeg jinx’er det ved at sige det højt, så min hjerne udløser belønningsstoffet alt for tidligt) starter jeg på “resten-af-november-sukker-fri-måned”.
Altså på den måde, at jeg ikke skal hapse kage, slik, sodavand og sår’n.
Svensken og jeg aftalte det i går, er lidt spændt på, om vi kan klare hele måneden !
Der kommer nok stadig rosiner på havregryn om morgenen, og jeg må finde noget dejlig the (!!), der kan smage sådan lidt sødt i sig selv. Jeg ved godt, at det ikke lød særlig tiltalende, men sådan en gang cool mint the har før gjort underværker, når der skulle tæmmes en sukkercraving.
Så kære læsere, wish me luck – hvis nogen tænker, jamen hey, jeg har da ikke sat urimelige krav til mig selv i evigheder, lad mig endelig hoppe med på blogmamas sindsyge idé, så smid en kommentar og lad os heppe på hinanden 🙂

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal fejre, hvad fejres kan!