And so it begins...

Glimmer & Gilmore

Lidt sløret, lidt ligesom mit syn!

Lidt sløret, lidt ligesom mit syn!

Vi kom i gang med julepyntning, det tager lidt længere tid end man tror…
Nisselandskabet lider af lidt proportionsforstyrrelser, vi er nået frem til, at det kan vi ikke tage os af. S har lovet, at hun vil lave nogle små hjemmelavede nissefigurer, der kan holde manden i juleboden med selskab, så han ikke får ‘noia af de store nisser og dræber-rensdyret!
Vi har på 4. eller 5. år også foldet vores 120 cm juletræ fra Bauhaus ud, og overpyntet det, som vi bedst kan lide det.
Vi har juletræspynt, der stritter i alle retninger stilmæssigt, på med det hele siger vi. Det er sødt som det står der og ikke drysser!!

Jeg har ageret en slags taxa-mor i dag, og pisket rundt i 17 ærinder, og S har været til fest med klassen, kom hjem med en stemme, der var faldet en oktav og duftede af røgmaskine fra 90’erne.
Hun er nu puttet, og gik ud som et lys!
Derfor er det nu tid til, at jeg smækker benene op, og tænder for Netflix, der netop har tilføjet NYE afsnit af “Gilmore Girls”, jeg er ganske enkelt nødt til at se, hvad de har fundet på efter så mange års pause.
Jeg havde det lidt blandet med serien, altså med en overvægt af, at jeg godt kunne lide den. Man kunne godt få lidt spat af, at næsten alle dialoger var speedsnak, så jeg sad og blev nærmest stakåndet og manglede kommaer – gad vide om de har ændret på det..

HUSK at tune ind her i morgen (tidlig), hvor der venter spændende ting og sager i anledning af 1. søndag i advent!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And so it begins...