Fuld af Guld

Man skal ikke føle sig for fin..

15151454_10153948385936135_979292286_n
En række hændelser de sidste dage har fået mig til at tænke på, at man ikke skal gå og føle sig for fin til noget.
Så nu tror jeg lige jeg lister tankerne op i punktform, det er så dejligt overskueligt ikk’, og så er der ligesom styr på det! 7 hurtige:

1. Man skal ikke føle sig for fin til at indrømme, at man kom til at spise én vingummi i dag, selvom man er på nul-sukker-november. (Det var virkelig kun 1).

2. Man skal ikke føle sig for fin til at hive en indisk færdigsauce ned i kurven, når man handler ind i tilstanden =komatræthed.

3. Man skal ikke føle sig for fin til at spørge om dumme spørgsmål til informationsaften på sønnens kommende ungdomsuddannelse. (men der var sgu så mange, og nogle lærere talte kun engelsk, øøh hælløw hælløw – jeg skriver en mail).

4. Man skal ikke føle sig for fin til at tage slæbet, selvom det ikke er ens eget, det kommer en til gode igen. Karma I ved.

5. Man skal ikke føle sig for fin til at indrømme, at man foretrækker romkugler fra bageren frem for Lagkagehusets honninghjerter – ANYTIME. (Og lad os ikke engang åbne diskussionen om prisen..).

6. Man skal ikke føle sig for fin til at indrømme, når man går over grænsen, fordi man nåjo havde travlt med at føle sig for fin.

7. Man skal ikke føle sig for fin til at blande farverne sådan rigtig grundigt når årets julepynt skal op. Det er jo jul for filan, fyr den af! Det roder alligevel helt afsindigt det julepynt dér.

Hav nu en skøn tirsdag aften!

Møs Blogmama

2 kommentarer

 • Jeg er enig i hele konceptet – men især i den med romkugler over honninghjerter. Uanset hvor de kommer fra (;

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • latetotheparty

   Hurra, jeg er altså ikke alene om ikke at have forstået honninghjerte-hypen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuld af Guld