Randi Laubek TONIGHT!

Plakater + rabatkode

posterboy-kampagneIndlægget indeholder reklame

Jeg synes, at julen nærmer sig med de dersens hastige 1-meter skridt. Jeg har godt nok allerede købt 3 julegaver, jeg jeg begyndte faktisk (den sidste dag) i oktober!!! Flot fru blogmama og tilmed næsten personlig rekord.
Når jeg shopper julegaver, så hænder det da fra tid til anden, at jeg også finder ting, som jeg fluks add’er til min egen ønskeseddel.
Forrige jul fik Svensken og jeg nogle skønne, personlige plakater. Jeg bliver glad hver gang jeg kigger på dem, og det er sådan set hver dag.

_dsc3494
Eksempelvis kan ikke lade være med dagligt lige at rappe denne bid af “Rappers Delight”, når plakaten nu alligevel hænger lige ved spisebordet 🙂
Og nu mine kære læsere, mangler I noget til at pryde bare vægge, eller kender I én, der kunne blive glad for en plakat i julegave, så har jeg en rabatkode på -40% til Jer.
Hos www.posterboy.dk kan I finde en masse fede plakater lige fra størrelse A4 til 70X100 cm, ja tilmed med egen, personlig tekst. Brug blot rabatkode: Late40 – og prisen bliver trukket fra købet 🙂

Kender du andre, der kunne have glæde af denne rabatkode, er du velkommen til at dele indlæg – men skynd jer, den gælder kun til og med torsdag d.17. november 2016.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Randi Laubek TONIGHT!