Cohen

Sukkerfri fredag!!!

TIME.com stock photos

TIME.com stock photos

Det er ederhyleme lang tid siden, at jeg er gået en fredag aften i møde uden så meget som skyggen af fredagsslik.
Jeg har det liiiidt delt med det. På den ene side er jeg ganske tilfreds med, at jeg ikke har haft bragende hovedpine eller humørsvingninger som følge af det totale sukkerstop. Det må betyde, at jeg ikke var så stor en sukkerjunkie, som jeg troede..Elleeeer ved nærmere eftertanke er jeg nok bare heldig – for jeg ER glad for alt, hvad der rimer på chokolade og dens fætre, og VED, at jeg har spist alt alt for meget de seneste måneder. På den anden side tror jeg det bliver lidt tomt…
Nuvel – inden jeg pudser glorien i stykker, så handler dette sukkerstop/pause også om, at jeg stille og roligt kan begynde at klæde mig en anelse mere varieret end nu.
Jeg tror helt seriøst, at mine kollegaer har lidt ondt af mig, “nååå se Tanja, det må da være træls kun at have et par bukser og 3 tyndslidte t-shirts”. Faktum er, at det stort set er det jeg kan passe og dermed trække vejret bedst i.
Det holder sgu ikke i længden, og det er netop motivationen til at skrue ned for besøgene i “Den søde tand” (lokal bland selv himmel) eller i kantinen efter frokost-dessert..
I dag kan jeg så se frem til at se kvartfinale i Vild Med Dans imens jeg skænker et glas dans(k)vand, som en træt citron har åndet i (jeg går ud fra, at den er træt og ikke serverings-egnet, siden den ender som citronsaft) og måske skærer en banan i skiver, så der kan køre et eller andet ned, som der plejer om fredagen der ved 20-tiden…

Nu vil jeg kaste mig over noget madlavning, der ikke rimer på gourmet – men giver lidt ekstra tid til hygge i sofaen med S og tegnefilm.
God fredag derude, med eller uden fredagsslik 😉

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cohen