Jeg SKAM(-mer) mig ikke ;-)

Fravær giver nærvær (nogle steder)

Den går sgu nok ikke i 2.G på gymnasiet, hvis du prøver at overbevise rektor om, at dine 36,7% fravær skyldes, at du var nærværende et andet sted, også kaldet på sofaen med Netflix. Næ du, men nogle steder, hvor “fravær giver nærvær” giver mening, er ex. lige at hive online-stikket et par dage.
Det skal man nogle gange for at lade op. Som skribent på domænet her, er det også en fordel at opleve noget, sådan ovre i virkeligheden. Det behøver ikke at være stort, men det kan godt blive for småt.

Eftersom det er rundt regnet mere end 1 dag siden jeg sidst fik griflet herinde, kan vi nu lige snuppe nogle strøtanker, lidt opdatering och sånt i listeform #gottalovealist

 1. Jeg har set ALT, hvad der er tilgængeligt af SKAM . Er sågar overgået til at se/læse det dag til dag på www.skam.p3.no. Jeg kan ikke vente til fredag med at se det hele samlet, hvad der sker i en af de fineste kærlighedshistorier nyere tv har skænket mig. Isak & Even.
 2. Jeg mangler kun 2 julegaver, raflegaver og mandelgaver. Hey – det er faktisk ret flot. Det hele må ordnes i denne uge..
 3. Har fået mig en ny favorit-vintersalat: Ovnbagte kartoffel/søde kartoffeltern, vendt i grønkålschips, tørrede tranebær, bacon og akaciehonning. Jeg takker min skønne genbo for dejlig inspiration! Man kan servere en ræddi god julemedister til, og der er ikke et øje tørt.
 4. Er det egentlig ikke på sin plads med en julegave til sig selv?
 5. Hvad ønsker jeg mig af mig selv.
 6. Vores luge til tørretumbleren er gået i stykker. pis.
 7. Jeg ønsker mig ikke en luge til tørretumbleren.
 8. Min iPad’s skærm har givet op.
 9. Jeg ønsker mig ikke en iPad, mere en MacBook air…(grådig type).
 10. Hvornår laver IKEA nogle kommoder med skuffer, hvor bunden kan rumme og tåle “plads til livet”?
 11. Jeg har nu kredset rundt om den pakke nougat og marcipan vi har liggende i godt og vel en uge. Det får en ende i aften!!
 12.  NU HAR JEG DET – JEG ØNSKER MIG, problemet er, at der kun er sådan nogle svinedyre billetter tilbaws – AV!
  og dobbeltøv, da Andersson.Paak opvarmer!!!
  bruno
Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg SKAM(-mer) mig ikke ;-)