God karma = rabatkoder!

Lidt om rabat, skøjter og skam!

via GIPHY

Sikke en fin afslutning på sæson 3 af SKAM. Bare rolig, for de langsomme slowfox’es så afslører jeg ikke noget… Det eneste jeg afslører er, at jeg nok er nødt til at se alle 3 sæsoner igen. Jeg gider slet og ret ikke at se andet. Er der andet at se? Hvad? Sagde du noget? Nej vel.. det tænkte jeg nok!

Eftersom Svensken ikke har set et eneste minut af SKAM, så var jeg ganske taknemmelig over at spendere en god del af dagen sammen med en veninde, der også er fan og vi kunne så lige udfylde tomrummet efter sæsonafslutningen med at tale, slude og sladre SKAM…
OG nu kære læsere, skal I nok få fredning, jeg lover. Altså indtil næste sæson 🙂

Dagen har været udfyldt af et ganske varierende udsnit af “gøremål”. Jeg startede tidligt ud med en vippekunde, derefter skulle V køres til Sjællands Odde, hvor en tur med Kombardo-færgen skulle føre ham til Aarhus. Hjem med mig, og så på skøjtebanen med S og Svensken. Senere sluttede gode venner og børn sig til, og da vi alle havde fået en lille smule forfrysninger i ansigt og bagdel, satte vi snuden mod stuen med brændeovn, kaffe og “stop-madspildsboller”. Hold nu op hvor jeg bare elsker, at alle supermarkeder er hoppet med på vognen mht. stop madspild. Det føles på alle måder rigtigt med det koncept!

Vi endte ud i en stor omgang risengrød til alle mand til aftensmad, og nu er S puttet, og jeg har slået mig ned i sofaen med en kat, computer og nisseøl (jeg ved det, det må have en ende).
Det med sofaen fik mig til at tænke på dette indlæg, jeg skrev for præcis 2 år siden.

OG – vil I kære venner have muligheden for at spare 250 gode danske kroner på en julegave til ham/hende I alliwl mangler at købe til, så smut med over på facebook lige HER – hvis du endda deler det med dine venner, vil jeg blive SÅ glad 🙂

Sponsoreret indlæg

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God karma = rabatkoder!