Top 10 - Juleedition

Neeeeeeeeeeeeeeeeej!

15220230_10154726976826585_864194158309742967_n

Det er simpelthen træls. Jeg er klar over, at det kunne have været værre, og jeg i realiteten ikke kan brokke mig over en gang feber, hoste, snot og kvalme. Men jeg havde VIRKELIG glædet mig til en dejlig og sjov julefrokost med mine fantastiske kollegaer. Ved I hvad, de er så skønt selskab både til hverdag og fest, altid underholdende.
Nå, men hvad er et bal på slottet, når man kan putte sig under dynen med husets yngste barn, og hoste i kor?
Jeg var ellers ude af tøjkrisen, som jeg skrev om tidligere…
Jeg havde bestilt en kjole fra H&M, ingen dyr sag, men på modellos var den SÅ pæn.
Da jeg så fik den hjem, var den for stor (hurra på en måde), men jeg lignede simpelthen også enden af 4. division med verdens korteste ben, stor mås, fra siden lignede jeg en i 8. måned og så stod vi med en skulderbredde på ca. 1,5 meter. Det var ikke noget kønt syn, og jeg er nødt til at minde mig selv om den fine regel for de kortbenede: Korte ben, kort kjole. End of discussion.
Slut med at købe bohemekjoler i løse snit og florlette materialer. Jeg ender altid med at ligne et telt, hvor et par af bardunerne har givet op.
Som I kan regne ud var det ikke kjolen, der løste tøjkrisen, det var mine gode gamle læderbukser. De kan redde alt.
Men de må redde noget en anden gang.
Planen er ingenting. Jeg vil nu overgive mig til at lave intet udover at sove, pudse næse og se juletv.
Og så alligevel ikke, for når man er nogens mor, og nogen også er syge, så ved I godt, at man ikke helt bare kan passe sig selv. Der skal nok opvartes lidt, det tager vi med.

Jeg ønsker jer alle en fed fredag og HUSK, at det snart er sidste chance for at deltage i 1.advenst give away, hvor du kan vinde en ekstra julegave til dig selv eller en du holder af. Vinderen trækkes i morgen kl.12.00.

Du kan deltage HER

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 - Juleedition