Turbo Torsdag Tog Tiden

Den første fredag #1

first_friday_generic

Hurra! Det er fredag. Den første i år faktisk.
Jeg skal i aftenvagt i dag, men det betyder ikke, at jeg har kunnet blive under den helt utroligt dejligt varme dyne til jeg vågnede af mig selv.
Nix. Kl.6.30 bimlede uret en insisterende bimlen, og fredagen bød mig således op til dans. S susede ud af sengen før jeg, og fik fodret alle kæledyrene af og puttede sig på sofaen med et tæppe og morgenmad bagefter. Ja morgenmaden måtte indtages lige præcis dér her til morgen, da vores gamle murermestervilla mindede os om, at vi stadig kører med en slags naturlig ventilation, om du vil, således at du kan sætte dig ved hvilket som helst vindue og få blæst håret bagud.. Aaarrgghh okay, måske ikke så voldsomt nu efter, at vi har fået kylet papir i hulmuren (tosset, men smart idé jeg skrev lidt om HER), men her var med andre ord: køligt.
Derfor fik jeg også brygget kaffe i en vis fart, så vi kunne køre noget varmen op indefra.
Nu er kl.8.44. jeg har ordnet køkken, smurt madpakker, taget lidt billeder af tøj V gerne vil sælge, foldet og pakket en skjorte sammen, som Svensken fik i gave, men ikke kunne passe. Har I prøvet at få et nogenlunde bytbart resultat ud af sådan en gang hjemmefoldning. OG – hvad sker der for alle de dér clips, nåle, plastikkraver, papskabeloner, silkepapir and what not!??
Så er begge børn afleveret i skole, og jeg sidder nu med dagens 2. kop kaffe og tager mig sammen til at begive mig ud på tur med Kæmpehunden.
Lad os mødes lige her til en opdatering på dagen lidt senere.
Indtil da, hav en fed, første fredag 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turbo Torsdag Tog Tiden