En dag fuld af røv og juhuu

Det stikker helt af

Mit humør har haft sit helt eget liv i går og i dag. Det er træls. Fordi humøret er træls. Jeg har simpelthen været godt gammeldags sur i 2 dage.
Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor. Jeg har skånet mine kollegaer for mit citronsure fjæs, og holdt mig lidt for mig selv.
Men så bliver dagen også lidt lang. Jeg er jo glad for mine kollegaer, som I kunne læse i forgårs, men i dag var det mest gavnligt for alle, at jeg surmulede på et kontor med lukket dør.
Lad mig gøre én ting klart. Jeg hader at være i dårligt humør. Ikke fordi jeg tror, at nogen ligefrem elsker det, men det dårlige humør, som man ikke kan forklare, og som bare tager magten over dagen – dét hader jeg!

Men – nu lader det til, at det er stilnet af, det er jo også fredag i morgen <3
Svensken og jeg har i øvrigt lige fundet ud af (eller Facebook “mindede” os om det), at vores kærestedag rent faktisk er i dag! Hæ!
Så – I dag er det så, at vi har været kærester i 18 år. Beklager redaktionens utjekkethed mht. til mandagens indlæg .

Her til aften har S og jeg bagt venskabskage til hendes klasse. Hun synes de trængte til noget lækkert at deles om. Så uret skal lige sættes lidt tidligere, så hun kan pynte den i morgen tidlig. Jeg synes det er sådan en fin idé, og vi er efterhånden dér, hvor hun næsten kan bage den på egen hånd. Det synes jeg er lidt sejt!

Min kære læsere, snart kan vi smide stængerne op og holde weekend..der tælles ned

Billedresultat for is this crazy week over yet

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag fuld af røv og juhuu