Hvad skal vi lave? (inkl. update)

Ej kan I huske #1

“Ej kan I huske”  – her skal vi sammen en tur ned af memory lane + stikvejene og de små stier.

Jeg kom i går i tanke om dobbeltsenge i 80’erne. Kan I huske dem. Altså de fancy af slagsen. Dem med et avanceret hovedgære med hylder, lys, skuffer og radio i. Sådan én havde mine forældre. Den var hvid og pæn, og jeg kan huske, at jeg synes den var overdrevet sej.
Det er som om, man ikke rigtig laver de senge mere..

Tror ikke denne har lamper… men den er jo et helt rum!!

Kan I også huske dengang, hvor jeg var lige ved at bryde mit sukkerfri-januar og fræse i Irma efter deres første og bedste plade chokolade med et mål for øje, at inhalere den hurtigere end Trump kan nå at fornærme nogen? Nej det kan I måske ikke, for det er ikke mere end 5 minutter siden behovet opstod. Jeg trak lige vejret dybt 10 gange, og fik talt mig selv fra det (og gik ud og åbnede en pose chips i stedet… Serr..?? hvem snyder jeg egentlig?).

Jeg har indtil videre brugt denne herlige onsdag på at øve mig på at fingerstrikke, det var S, der ikke kunne visualisere mit liv fortsætte uden jeg havde (gen-)tilegnet mig den kompetence, og så var der ligesom ikke noget at diskutere dér!
Hendes nye dille, har også resulteret i et fint og lige lovligt åndbart halstørklæde om min hals. Jeg elsker det. Det er helt og aldeles ubrugeligt som tørklæde, men hun har siddet og nørklet det sammen til mig, og det er alt jeg behøver at vide, før jeg slynger det om halsen.
Jeg sidder også og laver mentale lister over den forestående arbejdsweekend Svensken og jeg har indkaldt ungerne til.
Det bliver SÅ godt, og jeg glæder mig til at få rykket på nogle af de projekter i kælderen, som I efterhånden har læst om i 3 år!

Nu vil jeg nyde en kop the i min SKAM-kop, og SÅ se lidt SKAM på DR3, der i aften kl.22.15 sender første afsnit. Desværre uden norske undertekster, men hvad, det bliver dritkul anyway!
16144562_10154114937716135_1292110332_n

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi lave? (inkl. update)