Sådan gik det..

En dag fuld af røv og juhuu

Jeg vil starte med at undskylde mit sprog i overskriften, men det var desværre sådan den SKULLE være i dag.
Jeg har haft en ganske kaotisk dag på arbejdet, jeg slår jo til dagligt mine folder ovre i sundhedsvæsenet, og det er alle dage spændende og udfordrende. Nogle dage er udfordringerne liiiidt større end andre, og så får man nogle gange lyst til lige at råbe “røv” og starte forfra – men når man, som jeg, har verdens allerbedste kollegaer, så gør det lige dagen sjovere, nemmere og på alle måder bedre.
Så kære kollegaer, hvis I læser med derude – TAK! Vi er gode til at sige det til hinanden, heldigvis, men et velment tak kan ikke siges for tit vel 🙂 Så jeg har også råbt “juhuuu” inde i mit hoved i dag!

Nu vil jeg bruge resten af aftenen på at se gamle SNL-videoer på youtube, spise lakridsdadler og læse min yndlingsblog, som i dag fylder 3 år

www.twinpeaks.dk 🙂

Møs Blogmama

2 kommentarer

  • Annette

    Sødeste Blogmama.
    Jeg håber resten af din dag og aften blev skøn😍😘❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik det..