Den første fredag #1

Første Fredag #2

Pyha, tog en 5 km-tur med Kæmpehunden, pivkoldt, men smukt vejr med solen højt på himlen. Hjem med mig og fortsætte kaffemaraton. Så fik jeg ordnet lidt praktiske, kedelige ting og snuppede mig en dejlig frokost ledsaget af et afsnit “Grethe”, simpelthen.
OG nu, ja nu skal jeg så på med støvlen og på arbejde med mig. Børn bliver desværre også syge fredag aften, så vi er nogle, der er nødt til at komme over på det dér arbejde.
Jeg følger jer ud med fire forunderlige facts om undertegnede:

    1. Jeg havde en gang en, næsten, kæreste (vi blev aldrig enige om label på forholdet), og han brugte mange fredag/lørdag nætter med at sove på græsplanen foran vores hus, i tiden efter, jeg var blevet enig om, at vi ikke skulle date mere. Ikke på den creepy måde, bare på den søde måde med at sikre sig, at jeg kom godt hjem og så lå han dér, som en anden vagthund. Skørt 🙂
    2. Jeg har købt en kop. Med et pænt logo. Det var egentlig en job-kop, men tror den må bo herhjemme.
    3. Jeg har en forkærlighed for Barbra Streisand, jeg kan ikke forklare hvorfor..her er hun med en anden af mine yndlings..

4. Jeg støtter stadig S i at spille Pokemon Go (læs: jeg indrømmer, at min 5km’s tur i dag til deeeeels også handlede om at ruge et 10 km æg….)

God fredag aften 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første fredag #1