Jeg elsker Meryl

Hvad i alverden laver jeg??

win_20161010_180348

Sådan en lillefredag er for det meste helt og aldeles almindelig. Jeg ved ikke rigtigt om jeg kan bruge den betegnelse, “almindelig”?
Almindelig varierer jo fra matrikel til matrikel.
Derfor inviterer jeg jer lige ind på kort visit sådan en helt, almindelig, torsdag aften i vores hjem.
Jeg sidder pt. (kl.21:18) og slår rødder i sofaen. Jeg nyder den næstsidste hvidtøl køleskabet huser, og der er gang i brændeovnen.
V er i kælderen og er sikkert i gang med at snap’pe iPad’en til nedsmeltningspunktet, Svensken er i studiet, og da stuen er for varm har jeg ikke selskab af nogle kæledyr pt.

Så nu brummer det i kælderen, havde lige glemt, at jeg på et tidspunkt er nødt til at rejse mig fra drømmespottet, da jeg er ved at vaske tøj.
I vaskemaskinen er noget helt særligt tøj. Joooo… det er nemlig noget tøj jeg skal have på i morgen…. aften…. fordi (og hold nu fast): jeg skal i byen. Jo sgu. Med nogle helt vidunderlige damer, der får mig til at skraldgrine, så kæben låser!
Så den centrifugering fik mig lige til at trække på smilebåndet 🙂

Jeg er også i gang med at sælge tøj på nettet, læse lidt om “body-positivity”-bølgen, som jeg i øvrigt er stor fan af – Embrace yourself ladies and gent’s!!, så læser jeg lige dagens indlæg fra mine yndlingsbloggere, drømmer om renoveringsprojekter, tænker på den halve pose chips, der ligger ude i nederste skuffe… De bliver da seje, hvis de ligger for længe, gør de ikke?

Nu er Svensken arriveret på stueetagen, så jeg vil fluks foreslå, at vi ser en RomCom og henter de dér chips…
God aften folkens!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker Meryl