Haves: God idé - Ønskes: Investor

10 ting jeg slet, slet ikke er klar til

 

ce1cca0f4ac853313be12dd10bb617a0

I har kunnet læse om vores evighedsprojekt “ryd op i kælder” op til flere gange her på bloggen, og dette projekt afspejler mere end, at vi blot har mange ting. Det afspejler nemlig også min manglende evne til ex. at vinke farvel til ubrugt/ubrugeligt materiel, og dette selvom jeg godt ved, at det binder mere energi end det afgiver.
Nu er jeg dog klar, og for første gang i 1o år har jeg haft den finmaskede sortér-hat på, og der er smidt ud i trailer-læssevis. Men det tog altså hele 10 år, før jeg sådan rigtig var klar. Det minder mig om flere ting jeg ikke er klar til, men alligevel kan se, at jeg nok skal blive..

1. Sige farvel til DVD’erne i den stygge reol i stuen. Vi ser dem ALDRIG. Men helt ærligt, der er SÅ mange geniale musikdokumentarer, koncerter og film. Skulle man gemme dem i kælderen til ungerne blev store nok til at sætte pris på en Joni Mitchell-doku eller James Taylor-koncert på, til den tid, et dinosaurmedie som DVD’en?

2. Putte krop i badetøj. Pyha, heldigvis har ingen inviteret mig på ferie i Thailand i Vinterferien. Det havde min krop slet ikke været klar til.

3. Svøbe førnævnte krop i storblomstret retro blomsterprint, som alskens modemagasiner spår bliver foråret og sommerens store dille. Jeg er mere til det der mønster kaldet helfarvet sort.

4. Vinke farvel, når V tager sin første tur på knallerten, så snart knallertkortet er i hus. Derefter hænger navlestrengen seriøst i en tynd tråd…

5. Fastelavn. Det er jo lige om lidt. Der er lidt panik. Ligesom der altid er, læs ex. HER og HER .

6. Jeg er på ingen måde klar til ikke at holde vinterferie. Faktisk handler hver anden tanke jeg tænker om det faktum, at jeg ikke skal holde vinterferie i år. Suk.

7. Jovist venter jeg spændt på og glæder mig til sæson 4 af SKAM, men – jeg er faktisk ikke klar til endnu en sæson uden William.

8. Mere vinter. Ved I hvad, så snart jeg øjner en bette forårsbebuder i de frosne bede i forhaven, så er jeg FÆRDIG med sne og frost.

9. Jeg var i øvrigt heller ikke klar til at slutte min sukkerfrie januar, hvorfår jeg påtænker at starte lidt op igen. Det kunne altså noget med det dér stabile blodsukker…

10. Sygdom på matriklen. Nu gider vi ikke mere snot herhjemme. Eller feber. Eller hoste. S har lagt sig med førnævnte, og det er i al sandhed træls.

Til gengæld er jeg lige nu klar til at vælte en dej sammen til en skudefuld grovboller, tænde op i brændeovnen og få stryg i Kalaha af hende den lille sygemeldte.

 

God onsdag 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haves: God idé - Ønskes: Investor