Sikke noget rod

Anbefaling: Denne unge dame!

Jeg er let at fornøje, men samtidig selektiv i forhold til, hvem der skal have lov at få min dyrebare tid og fornøje mig. Jeg bruger en god del af min fritid på at læse blogs (surprise), se comedy specials (surprise), gamle SNL videoer, late night shows and what not. Jeg griner A.L.T.I.D. højt, når noget er sjovt. Uanset om jeg er alene eller sammen med andre, ude eller hjemme. Jeg elsker at grine, og jeg elsker at overgive mig til en krampelatter, så man har komplet ondt i maven bagefter (det gør godt at have ondt lige dér, for så ved jeg, at der er liv inde hos musklerne bag kagemaven…).
Her til morgen havde min skønne kollega, delt et link til en blog, skrevet og drevet af Mathilde Veje. Hun viser sig at være en skøn ung danser, der lytter til sin mavefornemmelse og udlever drømmen om at leve af danse. Og så skriver hun sjovt. Lige efter min bog. Det lader også til, at hun er tankelæser, og formentlig har brugt det sidste halve år på at nærstudere min natur og tanker. Dammit gurl, hun er on point, når det kommer til at beskrive mit sørgelige forsøg på personlig målsætning, når det kommer til hjemmetræning.
Trænger du også til et skraldgrin her fra morgenstunden, så læs med lige HER 🙂

Mathilde Veje (billedet er lånt fra hendes blog!)

Mathilde Veje (billedet er lånt fra hendes blog!)

Møs Blogmama

2 kommentarer

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke noget rod