Kobberkærlighed

Fredag, fastelavn og fred

Fredag er stadig en af mine yndlingsdage. I dag var den lige så velkommen som altid. Jeg trængte til denne fredag, og i morges da jeg slog øjnene op, kunne jeg allerede mærke, hvor skønt det skulle blive at hoppe i joggingbukserne kl.16. Ikke for at jogge. Mere for ikke at lave en dyt.
Fastelavn skulle dog først forberedes. I år havde S valgt, at vi skulle købe os til årets cheerleader-kostume. Jeg prøvede ellers meget insisterende at få lov til at sy kostumet, men hun erklærede, at I år “skulle hun altså ligne det hun var klædt ud som”!! huh?
“Ja mor, det er ikke hvert år vi har været lige heldige med kostumerne” LÆS: Det er en ommer, og i år redder karnevalsshoppen mig.
Nå, men så kom jeg for den rørende sum af 149,- + porto let over årets fastelavnsdragt.
S var glad og elskede sin helt igennem syntetiske dragt med et par lidt fesne pomponer..
Da hu kom hjem bekendte hun dog alligevel, at det havde været meget inspirerende at se nogle af de andres hjemmegjorte dragter, og hun vil tage det til genovervejelse om jeg igen kunne komme på banen som husets kostumemager.
YES! Håbet lever.

Vi har brugt eftermiddagen til at lave ingenting imens vi drak kaffe. Verdens nemmeste aftensmad bestående af “madder” blev indtaget og vi genså en dejlig klassiker “Skønheden & Udyret”. Efter et par omgange Kalaha gik S omkuld.

170x170bb

Wave two

Fred og ro er der nu i stuen. Jeg sidder og hører Wave two med John Mayer. Haps, 4 nye sange udgivet i dag.
Jeg kan på det stærkeste anbefale dem, ligesom nåja Wave one.

Wave one

Wave one

NU vil jeg gå i filmland! God fredag folkens 🙂

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kobberkærlighed