Toddler vs. teenager

Haves: God idé – Ønskes: Investor

ideas

Måske nikker du genkendende til det med at have fået en genial idé, men så stopper fest, når det kommer til finansieringen.
Idéer til det ene, andet og tredje er poppet op i mit hoved, både i selskab med mig selv og med andre.
I nogle af disse tilfælde er det måske meget godt, at den økonomiske begrænsning indtraf, da jeg ved nærmere eftertanke måske ikke helt selv troede på idéen.
Men ved andre idéer ærgrer jeg mig stadig over, at jeg ikke har kunnet vride mere end 42 kroner ud af de seneste ugers lottokuponer, for de idéer holder stadigvæk.
Nogle af idéerne kræver også kompetencer, som jeg ikke besidder, hvis de skal realiseres, men her findes der altid en i netværket, der kan noget særligt.
Altså kommer vi tilbage til the moneys.
Nogle af mine idéer kræver  mere end bare et greb i lommen, nok nærmere en halv årsløn, men jeg har nu også en idé, der har summet i min knold i mange måneder nu.
Jeg holder den lidt hemmelig endnu, men den kræver til gengæld ikke mere end en halv månedsløn for sådan en arbejderdame som jeg, at realisere.
Så nu er jeg gået i tænkeboks, og skal finde ud af, hvordan sivlan jeg kan få finansieret denne lille bussiness-idé – jeg tror nemlig, den kunne blive en helt lille succes 😉

Hvad gør I med alle jeres idéer? Er I gode til at føre dem ud i livet, både de gratis og de mere bekostelige?

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toddler vs. teenager