Og vinderen er...

Hjemve

Som udflytter, altså fra København til provins med stort P, kan man godt få hjemve.  Nogle gange kan den holdes nede med et par smutture ind til hovedstaden, men andre gange holder den lidt længere ved.

Den kom eksempelvis til mig her den anden dag, da jeg læste et indlæg ovre hos www.voxtrup.dk (Jeg kan i øvrigt ikke anbefale Nanas blog nok, hun er en SJOV og meget ærlig dame :-)), nå men hun bor på Østerbro, hvor vi jo flyttede fra, da vi rykkede andelspælene op og investerede i fast ejendom på Vestsjælland.
Vi gik om man så må sige, fra den ene yderlighed til den anden. Ooog så alliwl ikke, her er jo en lille by, med butikker, helt åndsvagt mange frisører og fitness-centre (læs mere om det i dette indlæg HER ), men det dufter ikke så koncentreret af bilos og solens stråler skal ikke konkurrere med helt så mange høje ejendomme. Er det dét jeg savner?
Jeps, jeg kan godt lide duften af storby, lidt susen i ørerne fra lyden af byen, de mange forskellige mennesker, bygninger, skulpturer, muligheder, søer, parker…..
Jeg savner sgu lidt storby-vibe!  Sådan er det nogle dage. Der ville man bare gerne bo på en bondegård på Rådhuspladsen.
Sådan nogle dage har jeg nu, men må også konstatere, at hjemveen aldrig er blevet større end, at vi om 2½ måned har boet her i den gamle og utætte murermestervilla i 11 år.

Nå, siden sidst har jeg været til morgenfejring af et sølvbryllupspar, det er altså ret magisk med de der bryllupsdage – 25 år! Det er sejt og stærkt. Svensken og jeg er halvvejs de 25 på tirsdag – dét bliver jeg også helt glad i låget af at tænke på!! 🙂

Nu vil jeg finde min hovedpude og glæde mig til i morgen. Det er fredag, og det betyder lang weekend til miiiiiig.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen er...