Fredag, fastelavn og fred

Stille lørdag

Aaaahhh sikke en dejlig stille lørdag vi har. Jeg har et stykke tid gået og leget med tanken om at genoptage forsøget med at strikke.
Men – jeg er jo en sypige, og det betyder også, at jeg godt kan lide at se resultater (blive færdig) sådan forholdsvis hurtigt.
Så derfor er jeg blevet lidt vild med idéen om stofgarn. Jeg er dog ikke særlig god til at strikke, så jeg vil i aften kaste mig over youtube og lige lære nogle nye hurtige tricks og gå genopfrisket nogle gamle.
Derudover er jeg i færd med at søge nettet tyndt efter chunky garn, der ikke koster det samme som forsikringen på J-lo’s popo (den var dyr, har jeg læst…).
Jeg kunne nemlig tænke mig at armstrikke et tæppe til sofaen. Ja det lyder sgu lidt fjollet med “armstrik”, men det er smart og ikke mindst rimelig hurtigt!

 

Billede lånt fra Pinterest

Billede lånt fra Pinterest

Det stofgarn jeg har købt er knapt så chunky, til gengæld er det selvlysende!!
16996952_10154214765711135_1753012389_nSølle 20 kr pr rulle!
Jeg glæder mig til at se, om jeg kan hitte ud af det!
OG apropos gør det selv, så har jeg det seneste døgn kørt hårdt på med ansigtsmasker, serum, anti age-creme og i dag kastede jeg mig for første gang ud i disse strips.
16976397_10154214756241135_366535857_n
De virker, ja bon appetit, men de fjerner effektivt urenheder omend ikke heeeelt smertefrit.
Jeg ved, at man bl.a. kan få dem HER (ikke sponsoreret/affiliate, bare ren anbefaling!)

I aften står den formentlig på endnu en hjemmelavet skøn gryderet, og hjemmebragt flaske vin og så en SJOV film i flimmeren.
Ryger ikke på Grand Prix… Gør I?

Møs Blogmama

2 kommentarer

 • Jeg eeelsker håndarbejde. I teorien. Jeg er elendig i virkeligheden. Jeg har bare ikke tålmodigheden. Håber bare så meget det kommer med alderen, for har mange ideer, men ingen tålmodighed til at udvikle min evner (;

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • latetotheparty

   Jamen jeg kan trøste dig med, at jeg indtil nu heller ikke har kreereret mere end et par barbiehalstørklæder på et par strikkepinde. Jeg er mere til at sy, men man må kaste sig over noget, der passer til ens temperament 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag, fastelavn og fred